Jij
Jij bent jij. Hoe kan het ook anders. Hoewel?
Jij houdt van leren én van technology. Jij gelooft in een online toekomst bij leer- en opleidingsvraagstukken. E-learning, gaming (serious stuff!), world class animations… That’s what you do. And from now on, I suggest we’ll do that together. Heb je een bedrijf of werk je voor een company die houdt van leren, technology en eerlijk zakendoen? Dan wil ik je graag ontmoeten. Wie weet wordt je een nieuwe partner en kunnen we samen optrekken op zakelijk en creatief gebied.

Het liefste werk ik samen met kleine of middelgrote ondernemingen. Ondernemingen die highly skilled zijn, opereren op basis van vertrouwen en hun medewerkers de ruimte geven om te leren. Integriteit en eerlijk zakendoen vormt de basis van zakelijk succes.
Je mag van Antoine Productions verwachten dat we ons houden aan de wet. En dat de menselijke maat prevaleert boven zakelijk gewin.
Dit verwachten we ook van onze partners en leveranciers. En zelfs van de regeringen in landen waarmee we zaken doen. Als eerlijk zaken doen niet meer mogelijk is, trekken wij ons terug. Wij verwachten van onze partners dat zij hun medewerkers met het grootste respect behandelen en marktconform belonen. Daarom zijn de contracten bovengemiddeld ruim: een eerlijke prijs voor goed werk.
Anderen zoals jij